Träning

TRÄNING

BARNTRÄNING

MÅNDAGAR OCH TORSDAGAR KL. 18.00

Barn mellan 7 -11år tränar i blandad grupp i olika nivåer. Vissa övningar tränar hela gruppen ihop och andra övningar får de som tränat ett tag möjlighet koncentrera på sina tekniker som gäller för deras grad, samtidigt som de hlet nya får träna på sin nivå.


Föräldrar som vill träna ihop med sina barn, tränar även detta pass. Träningen håller på en timme mellan  kl.18.00 - 19.00

Gojukai minami karateklubb anser att karate ska vara till för alla. Därför har klubben inte valt att profilera sig mot en speciell målgrupp, för att istället jobba så brett som möjligt. Alla som kommer från ett träningspass ska känna att de har utfört något och fått någonting ut av det.

UNGDOMS/VUXENGRUPP

MÅNDAGAR OCH TORSDAGAR KL. 19.10

I Ungdoms/vuxengruppen tränar du från 12 års ålder och uppåt. Denna grupp tränar samtidigt som vuxengruppen. Vi har sett en mycket positiv effekt av att se vuxna och ungdomar träna ihop, där båda grupper har utbyte av varandra. Precis som i barngruppen, så utförs vissa övningar i hel grupp, medan andra övningar kräver att gruppen delas upp i fler små grupper. För ungdomar mellan 12-15år håller träningen på mellan kl.19.10-20.10. De övriga har möjlighet att fortsätta till kl.21.00.

Att träna Karate innebär för många ett livslångt lärande. Du tränar både kropp och sinne. Du lär dig att respektera dig själv och andra, helt och hållet genom att bara hjälpa dig själv till att våga utvecklas. Du tränar kondition, styrka, balans och koordination, såväl fysiskt som mentalt. Kara Te Do - "Tom" "Hand" "Väg", eller "tomma handens väg" som många väljer att översätta det, kanske fritt kan tolkas som att påbörja en väg med tomma händer. Det vi sedan väljer att plocka upp på vägen är det som avgör åt vilket håll vi ska gå och hur vi tar oss fram. Hur ser din väg ut?

KARATE DO


ADRESS

BASTUHAGSVÄGEN 49

122 42 ENSKEDE

TELEFON

0733-229337

PLATS FÖR TRÄNING

STUREBYSKOLANS IDROTTSHALL

MÅNDAGAR SAL C1, TORSDAGAR SAL C2